Search found 27 matches

by mmmshuddup
Tue Mar 03, 2015 9:28 pm
Forum: Zend Server
Topic: symfony installation
Replies: 3
Views: 3935

Re: symfony installation

And what about Mac? You guys never mention how to do things like this on Mac!
by mmmshuddup
Mon Jun 23, 2014 4:59 am
Forum: Zend Studio
Topic: Zend I'm giving up
Replies: 6
Views: 11015

Re: Zend I'm giving up

Let me try and address a few of the issues that you are bringing up here. We are indeed seeing a wave of spammers on the forums in the past few weeks who are aware of the fact that this is a very popular forum and ranks high in search engines. The forum like many other frequently visited sites is u...
by mmmshuddup
Sun Oct 21, 2012 11:52 am
Forum: Zend Studio
Topic: ZS 7.0.1 and PHPUnit
Replies: 19
Views: 16124

Re: ZS 7.0.1 and PHPUnit

Just to confirm, this issue still exists. I am currently running Zend Studio 9.0.4 in a project with PHP 5.3 settings. Same problem, "no tests found in Module/tests/DualNavigation.php".
by mmmshuddup
Wed Nov 09, 2011 10:41 pm
Forum: Zend Framework
Topic: debug zend cache
Replies: 2
Views: 2101

Re: debug zend cache

I'm seeing someone with a similar issue on stack overflow. You may want to move your issue over there as it appears nobody on these forums ever really respond to issues. This has happened to me a lot too. Don't get me wrong, I love Zend and their products and all but just not their forums. The forum...
by mmmshuddup
Sun Mar 06, 2011 7:23 am
Forum: Zend Studio
Topic: Too much indexing
Replies: 28
Views: 25959

Re: Too much indexing

I agree. Studio 7.1.2 tends to (= not always, not predictable, often) rebuild my workspace when hit <ctrl-S> to save a file. I have to wait several minutes then, until my changes are written to disk and I am able to proceed working. "Several minutes" means: sometimes it completes in a few seconds, ...
by mmmshuddup
Sat Nov 27, 2010 12:39 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend_Search_Lucene can't read index
Replies: 3
Views: 1313

Re: Zend_Search_Lucene can't read index

I'm having a similar issue.. A bit different because when I open navigate to my index folder via Luke it shows me nothing. I can't see any documents or anything. Yet the index creation process didn't throw any errors. I can't believe there isn't more software out there for reading Lucene indices...y...
by mmmshuddup
Sat Nov 27, 2010 10:25 am
Forum: Zend Studio
Topic: PTI (PHP Tool Integration) Questions..
Replies: 10
Views: 8577

SOLVED

@rbzend I never got a response again from this as it sort of naturally fell onto the backburner with more recent topics taking precedence. But I did want to inform you that this magically solved itself when I installed Zend Server CE. You guys did this on purpose, didn't you? C'mon...be honest. LOL ...
by mmmshuddup
Sun Nov 14, 2010 10:01 pm
Forum: Zend Server
Topic: /etc/zce.rc-rpm doesn't exist!
Replies: 5
Views: 3239

Re: /etc/zce.rc-rpm doesn't exist!

Thanks!

Yeah I found a different post about the spaces in the yum repo yesterday so I fixed that and it worked!
by mmmshuddup
Sun Nov 14, 2010 11:40 am
Forum: Zend Server
Topic: How can I install Lucene or Apache Solr in ZSCE?
Replies: 1
Views: 1444

How can I install Lucene or Apache Solr in ZSCE?

Hello, I just successfully installed Zend Server CE on my new CentOS server. I was wondering if anyone knew or had tips how to install apache solr or something similar on Zend Server. That is possible right? Or is that something that's more dependent on the linux distro than the apache version? Thanks
by mmmshuddup
Sun Nov 14, 2010 5:43 am
Forum: Zend Server
Topic: no package available
Replies: 6
Views: 2776

Re: no package available

Hi, Please modify the sections in /etc/yum.repos.d/zend.repo so that you don't have "-" or spaces, some versions of YUM do not appreciate that. For instance: [Zend] name=Zend Server baseurl=http://repos.zend.com/zend-server/rpm/$basearch enabled=1 gpgcheck=0 [Zend_noarch] name=Zend Server - noarch ...