Search found 89 matches

by kalinyanev
Fri Aug 29, 2014 9:37 am
Forum: Zend Studio
Topic: ZS 11 upgrade MD5 hash error
Replies: 7
Views: 3407

Re: ZS 11 upgrade MD5 hash error

Hello, Make sure you have only generic update sites in Available Software Sites list. i.e. go to Preferences > Install/Update > Available Software Sites list. You only need to have next sites in the list: Zend Studio Update Site http://downloads.zend.com/studio-eclipse/updates Enabled Zend Studio Ex...
by kalinyanev
Thu Mar 27, 2014 5:32 pm
Forum: Zend Studio
Topic: [ BUG ] Code Assist Not Working For mixed Returns
Replies: 3
Views: 1665

Re: [ BUG ] Code Assist Not Working For mixed Returns

Hello,

I managed to reproduce the problem you have met and I opened an issue in our bug-tracking system.
Thank you for reporting this problem!

Regards,
Kalin Yanev
Zend QA Team
by kalinyanev
Thu Mar 27, 2014 4:40 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Bug, Zend Studio 10.6 not inserting "use" for catch hints.
Replies: 3
Views: 1505

Re: Bug, Zend Studio 10.6 not inserting "use" for catch hint

Hello, I tried it but I could not reproduce the problem you have met. Do you reproduce this problem in every project/workspace? Could you specify more details and scenario steps for reproducing? You added the curly brackets of the "catch" body in your code before applying Content Assist, right? Rega...
by kalinyanev
Fri Feb 21, 2014 8:08 am
Forum: Zend Studio
Topic: Unable to create project from existing directory
Replies: 6
Views: 2116

Re: Unable to create project from existing directory

Hello,

Thank you for the feedback!
I am glad that it was useful for you.

Regards,
Kalin Yanev
Zend QA Team
by kalinyanev
Thu Feb 20, 2014 8:35 am
Forum: Zend Studio
Topic: Unable to create project from existing directory
Replies: 6
Views: 2116

Re: Unable to create project from existing directory

Hello, Once you have selected "PHP Project from Existing Directory" among all PHP project wizards, and you click Next without getting any result, you will probably have any issues in the log. You should get Settings page (the first page) of the wizard at once. I have not reproduced your case. Could ...
by kalinyanev
Wed Feb 19, 2014 1:34 pm
Forum: Zend Studio
Topic: $this not showing value on hover while debugging
Replies: 1
Views: 841

Re: $this not showing value on hover while debugging

Hello,

Thank you for finding and reporting this problem!
I opened a bug in our bug tracking system covering this issue.

Regards,
Kalin Yanev
Zend Team
by kalinyanev
Fri Dec 13, 2013 11:01 am
Forum: Zend Studio
Topic: New Remote Server upload bug in 10.5.1
Replies: 6
Views: 2615

Re: New Remote Server upload bug in 10.5.1

Hello,
I reproduced the problem and opened a bug in our bug tracking system.
Thank you for reporting this issue.

Regards,
Kalin Yanev
Zend Team
by kalinyanev
Wed Sep 25, 2013 2:25 pm
Forum: Zend Studio
Topic: "Selection Job titile" has encountered a problem
Replies: 7
Views: 7849

Re: "Selection Job titile" has encountered a problem

Hi Jon, Because I cannot reproduce the issue in the mentioned build, could you share or send me in private message your code from the php file open? And please, point where exactly you click in order to get this problem. What kind of project do you use - ZF 1/ ZF 2 or anything else? Could you share ...
by kalinyanev
Thu Aug 22, 2013 1:08 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Formatter bug
Replies: 9
Views: 2584

Re: Formatter bug

Hi, Please, set a valid value in "Tab size" field (In PHP formatter profile page > Indentation tab) first. Make sure it is saved properly. After that manipulate with profiles. Let me know if it helps. Could you share what values for the fields/check boxes do you have in Indentation page of your cust...
by kalinyanev
Tue Aug 20, 2013 5:00 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Formatter bug
Replies: 9
Views: 2584

Re: Formatter bug

Hi, I tried on two different machines but did not reproduce the problem. Could you specify more details about this problem? : - Your operational system - Have you reproduced the problem in a new workspace? - Do you get any error in the log? - Do you get this problem for any random custom formatter p...