Search found 12 matches

by noisemc
Wed Mar 22, 2017 12:40 pm
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server on AWS not leaving cluster properly
Replies: 2
Views: 2543

Re: Zend Server on AWS not leaving cluster properly

Thanks Dima, I opened a ticked and in the meanwhile I am playing with systemd [Unit] Description=ZS Unreg Before=shutdown.target reboot.target halt.target Requires=network-online.target network.target [Service] KillMode=none ExecStart=/bin/true ExecStop=/usr/local/zend/bin/php /root/zs-init/shutdown...
by noisemc
Fri Mar 10, 2017 8:32 am
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server on AWS not leaving cluster properly
Replies: 2
Views: 2543

Zend Server on AWS not leaving cluster properly

I am running CloudFormation stack with schedule based autoscaling. New instance is launched at 7am and terminated at 8pm. Every time instance gets terminated I get an error in GUI "Server status is not up to date. Verify that the Zend Server daemon is running on this server." with that terminated se...
by noisemc
Wed May 25, 2016 9:35 am
Forum: Zend Server
Topic: AWS cloud formation user data
Replies: 10
Views: 7140

Re: AWS cloud formation user data

I found something interesting regarding the issue

Code: Select all

/usr/local/zend/bin/php /root/zs-init/stateValue.php WEB_API_KEY_HASH
prints out the admin api key
by noisemc
Fri Nov 22, 2013 6:07 pm
Forum: PHP
Topic: How do I change password on this forum?
Replies: 0
Views: 1975

How do I change password on this forum?

It looks like there is no change password field in UCP
by noisemc
Tue Jul 16, 2013 3:33 pm
Forum: Zend Framework
Topic: ZF2 Zend\Form\Annotation\AnnotationBuilder Caching
Replies: 0
Views: 1137

ZF2 Zend\Form\Annotation\AnnotationBuilder Caching

I couldn't find any caching mechanism for Annotations used to build Forms. Normally in Doctrine2 you can do this: <?php use Doctrine\Common\Annotations\FileCacheReader; use Doctrine\Common\Annotations\AnnotationReader; $reader = new FileCacheReader( new AnnotationReader(), "/path/to/cache", $debug =...
by noisemc
Wed Jan 11, 2012 3:51 pm
Forum: Zend Studio
Topic: PHP Explorer not showing SVN Revisions after Update
Replies: 3
Views: 1522

Re: PHP Explorer not showing SVN Revisions after Update

Hi, latest.
For some reason SVN became unchecked in General -> Appearance -> Label Decorations. Weird i'm confident that I didn't do it, it happened after auto upgrade.
Anyway, I checked it again and it works now.

Sorry for bothering
by noisemc
Tue Jan 10, 2012 12:01 pm
Forum: Zend Studio
Topic: PHP Explorer not showing SVN Revisions after Update
Replies: 3
Views: 1522

PHP Explorer not showing SVN Revisions after Update

It's also not showing which files have changed or not.
This happened after latest automatic software update.

I tried to uninstall SVN components, restarting and installing again, didn't work.

Anybody knows what to change or fix?

Thank you
by noisemc
Mon Jan 09, 2012 7:32 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Form - FormRadio defaults to 0
Replies: 4
Views: 1396

Re: Zend Form - FormRadio defaults to 0

Issue has been reported a year ago.
I just posted patch file:
http://framework.zend.com/issues/browse/ZF-8587

Not sure who actually commits this to svn and makes it to the release...
by noisemc
Fri Jan 06, 2012 3:37 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Form - FormRadio defaults to 0
Replies: 4
Views: 1396

Re: Zend Form - FormRadio defaults to 0

Thank you for you answers but @ilians: I need to be able to have 0 as answer and it must not be preselected by default. @jschoenwolf: This is not about validating answers but making radio button "checked" And I think this is not intended "choice", it happens a lot because of annoying PHP feature whi...
by noisemc
Fri Jan 06, 2012 1:45 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Form - FormRadio defaults to 0
Replies: 4
Views: 1396

Zend Form - FormRadio defaults to 0

Hello, I have a radio buttons with 2 values: 1 and 0 I do not setValue() on this field so it should not have any radio button checked. But if one of buttons have value of 0 and there is no value set for this control it automatically defaults to 0 (which is No in my case) I found a problem in Zend_Vi...