Search found 5 matches

by eric6141
Fri Mar 04, 2016 4:07 pm
Forum: Zend Studio for IBM i
Topic: Remote server connection using SSH
Replies: 5
Views: 8310

Re: Remote server connection using SSH

Curious if you have IPLd since the last time you tried this. Maybe you just need to restart this TCP server?

STRTCPSVR *SSHD
by eric6141
Tue Feb 23, 2016 7:32 pm
Forum: Zend Server for IBM i
Topic: SSL operation failed with code 1
Replies: 1
Views: 2962

Re: SSL operation failed with code 1

Got the answer from the great support folks at Zend. Just going to paste the answer here below. Again I need to add some spaces to the URLs so I can let the post go through. In testing here, I am finding two problems with the Knowledge Base article. The first is that the curl.ha xx. se site has conv...
by eric6141
Mon Feb 22, 2016 10:28 pm
Forum: Zend Server for IBM i
Topic: SSL operation failed with code 1
Replies: 1
Views: 2962

SSL operation failed with code 1

We are running Zend Server for i at version 8.5.3 (PHP 5.6), and we are having trouble with SSL connections. In the examples below I purposely added spaces in the URLS addresses so the post go through. If we run this command from the PASE environment we get an error. php-cli -r 'ini_set("display_err...
by eric6141
Mon Jul 06, 2015 9:35 pm
Forum: PHP Questions / Hints
Topic: Trouble with ZfcUser and db2_prepare()
Replies: 2
Views: 3168

Re: Trouble with ZfcUser and db2_prepare()

Thanks for that suggestion, and I'll check out if aliasing the information helps out any. If it helps to know i5 naming is set on. Below is how it is currently setup. When creating tables we use the RUNSQLSTM command and set the naming parameter to *SQL (instead of *SYS). I also tried creating this ...
by eric6141
Mon Jul 06, 2015 4:55 pm
Forum: PHP Questions / Hints
Topic: Trouble with ZfcUser and db2_prepare()
Replies: 2
Views: 3168

Trouble with ZfcUser and db2_prepare()

Working on implementing ZfcUser, but having trouble with what may be a simple error to resolve. The function db2_prepare() continues to come back false. When I look at the SQL statement that is generated I can see why it fails. The error that comes back is "SQLSTATE=42601 SQLCODE=-104 Token . was no...