Search found 5 matches

by arek1115
Thu May 04, 2017 2:12 pm
Forum: Zend Server
Topic: Missing PHP cli in ZS9 on Linux
Replies: 2
Views: 3310

Re: Missing PHP cli in ZS9 on Linux

Zvika, This is the release. I believe it was a fresh install: $ cat /etc/*-release Oracle Linux Server release 7.3 NAME="Oracle Linux Server" VERSION="7.3" ID="ol" VERSION_ID="7.3" PRETTY_NAME="Oracle Linux Server 7.3" ANSI_COLOR="0;31" CPE_NAME="cpe:/o:oracle:linux:7:3:server" HOME_URL="https://lin...
by arek1115
Tue May 02, 2017 2:55 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Zend Studio 13.6
Replies: 4
Views: 5473

Re: Zend Studio 13.6

Our shop in the process of upgrading to 13.6 and I noticed that the Zend Studio 13.6, with dark theme has a bug with vertical scroll-bars disappearing. Since more than a few of us here use the dark theme, this is a huge deal. The workaround of reverting to the classic theme is a bit annoying and wou...
by arek1115
Tue May 02, 2017 2:08 pm
Forum: Zend Server
Topic: Missing PHP cli in ZS9 on Linux
Replies: 2
Views: 3310

Missing PHP cli in ZS9 on Linux

Installed ZS 9, but do not see the cli version of the binary in the bin folder. Is there an option to do this during installation ? [08:57:48]:[/usr/local/zend/bin] $ ls -l total 59652 lrwxrwxrwx. 1 root root 22 Feb 27 11:58 apachectl -> /etc/rc.d/init.d/httpd -rwxr-xr-x. 1 root root 1902 Feb 8 11:3...
by arek1115
Tue Oct 07, 2014 3:27 pm
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server 7.0 is released Today!
Replies: 10
Views: 11162

Re: Zend Server 7.0 is released Today!

Please see my post from today(Oct, 7 2014) about our upgrade to ZS7/PHP5.5.13 and odd behavior titled 'Zend Server 7.0/PHP5.5 odd behavior'

We have quite many Windows development machines and would like to know on the reason and possible fix for this posted issue.
by arek1115
Tue Oct 07, 2014 3:22 pm
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server 7.0/PHP5.5 odd behavior
Replies: 1
Views: 1990

Zend Server 7.0/PHP5.5 odd behavior

Platform: Windows 7 64-bit Professional Installed: ZendServer-7.0.0-php-5.5.13-Windows_x86.exe After upgrade from zend server 6, certain database driver's queries started to fail. I inspected the parameters that were passed to the query and noticed something very strange when inspecting the paramete...