Search found 57 matches

by wojtek_g
Mon Feb 24, 2014 10:05 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Does Studio deploy to zend server virtual host!?
Replies: 7
Views: 4556

Re: Does Studio deploy to zend server virtual host!?

Hi, You do not need to add any new targets for virual hosts. If you want to deploy application to a virual host, you just need to set it as Application URL in deployment wizard: deployment_wizard.jpg As a result, your application should be correctly deployed and base URL should contain selected virt...
by wojtek_g
Tue Feb 18, 2014 6:14 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Zend Studio iOS/Android requires 2 licenses?
Replies: 2
Views: 1418

Re: Zend Studio iOS/Android requires 2 licenses?

For more details about ADT installation process please visit this page http://developer.android.com/tools/sdk/eclipse-adt.html to read how to install it on the top of Studio.
by wojtek_g
Tue Feb 18, 2014 2:25 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Automatic Upload
Replies: 2
Views: 1035

Re: Automatic Upload

Hi, There is a mistake in help. This field is called "Upload files:". I am attaching a screenshot with exact place where it is located. Could you tell me exactly what is your workflow? For phpcloud we automatically create remote connection and configure Automatic Upload in "On Save" mode when applic...
by wojtek_g
Fri Dec 13, 2013 10:03 am
Forum: Zend Studio
Topic: "Automatic upload" mode manually fails to upload selection
Replies: 4
Views: 1835

Re: "Automatic upload" mode manually fails to upload selecti

Thanks for reporting the issue. I was able to reproduce it and right now I am working on the solution.

Kind regards,
Wojciech Galanciak
Zend Studio Team
by wojtek_g
Tue Oct 29, 2013 2:11 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Automatic upload with setting "manually" doesnt work !!
Replies: 1
Views: 874

Re: Automatic upload with setting "manually" doesnt work !!

Hi,

We were able to reproduce the issue which you mentioned. Currently, we are testing applied fix. It should be available in the next release (10.5).

Kind regards,
Wojtek Galanciak
Senior Eclipse Developer
Zend Studio Team
by wojtek_g
Thu Mar 14, 2013 2:53 pm
Forum: Zend Studio
Topic: ZS 10 Code Coverage Not Working
Replies: 5
Views: 2142

Re: ZS 10 Code Coverage Not Working

Hello, Thank you for reporting this bug. We are working on the solution. For now I can suggest you very easy workaround. In /usr/local/zend/etc/conf.d/debugger.ini configuration file there is a line: zend_debugger.enable_coverage=0 It causes that code coverage is disabled. To enable it change value ...
by wojtek_g
Wed Apr 11, 2012 11:10 am
Forum: Zend Studio
Topic: Welcome + Zend Server
Replies: 1
Views: 940

Re: Welcome + Zend Server

Thank you for a problem report. We are working on both issues mentioned by you. The problem with missing checkbox is already fixed and the welcome page issue is in progress.

Thanks again for your help.