XTOOLKIT Job ended in QSYSOPR

XTOOLKIT Job ended in QSYSOPR

Postby eaburk on Wed Dec 11, 2013 4:21 pm

I have specified the idleTimeout parameter on the toolkit connection. After an hour of inactivity the jobs end just as expected. Each time they end they send a "job ended" message to QSYSOPR. Since we have hundreds of users throughout the day these jobs are ending quite often. We have people who monitor QSYSOPR for other system messages. They are seeing these messages all day long now and I was wondering if there was a way to either a) not have the messages generate at all or b) have an auto cleanup process to remove them so we don't have to constantly be cleaning them up manually.

Suggestions? Thanks.
eaburk
 
Posts: 82
Joined: Mon Jan 04, 2010 3:42 pm

Re: XTOOLKIT Job ended in QSYSOPR

Postby kim4940 on Mon Dec 11, 2017 7:56 pm

Any answer to this question? I'm having the same problem.
kim4940
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 22, 2015 8:23 pm

Re: XTOOLKIT Job ended in QSYSOPR

Postby aseiden on Sat Dec 16, 2017 5:37 am

I use stateless mode, where possible, rather than stateful jobs that automatically end. When idleTimeout is used for stateful jobs, however, I don't know of a way to stop the timeout messages from appearing. I see various solutions on the web for removing certain messages automatically. E.g. https://archive.midrange.com/midrange-l ... 00614.html

Alan Seiden
http://seidengroup.com
aseiden
 
Posts: 873
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:45 pm


Return to New Toolkit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests