PgmCall question

PgmCall question

Postby mike8929 on Wed May 27, 2015 10:08 pm

I create the connection for some SQL queries:
$conn = db2_pconnect($DataBase, $User, $PassWord);
My SQL stuff works fine with this connection, however when I try to call a program:
$ToolkitServiceObj = ToolkitService::getInstance($conn);

$ToolkitServiceObj->setToolkitServiceParams(array('stateless'=>true));
$params[] = $ToolkitServiceObj->AddParameterZoned('both',8,0,'Date','TESTDATE','0');

$result = $ToolkitServiceObj->PgmCall('GET3DAYS3','SWAAPP',$params,null,null);

I get "XML run loop failed (p(54)"

I admit I'm new to Zend but I'm not seeing my problem. Any help would be tremendously appreciated.
mike8929
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 29, 2014 8:51 pm

Re: PgmCall question

Postby aseiden on Fri May 29, 2015 3:48 am

Hi, Mike,

Your PHP code looks good. If you'll create a debug log then we can see what's wrong.

Turn on the debug log at any point before the program call:
Code: Select all
$ToolkitServiceObj->setOptions(array('debug'=>true)); // setOptions is an alias for setToolkitServiceParams

Run your script, then look for the debug.log file in /usr/local/zendsvr6/var/log/debug.log. Post the log here on the forum and we'll help figure out what's wrong.

-- Alan Seiden
aseiden
 
Posts: 873
Joined: Thu Apr 09, 2009 5:45 pm

Re: PgmCall question

Postby beat1108 on Mon Jan 29, 2018 8:06 pm

I have this problem too....
beat1108
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 29, 2018 8:06 pm

Re: PgmCall question

Postby zepe6667 on Mon Mar 26, 2018 1:50 am

I have this problem too.
zepe6667
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 26, 2018 1:48 am

Re: PgmCall question

Postby kaio2653 on Wed Apr 18, 2018 3:42 pm

This "XML run loop failed (p(54)" is a truly pain.
I used to get it all the time.

Try the procedure aseiden recomended (it wordked or me).
kaio2653
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 18, 2018 3:38 pm
Location: United States


Return to New Toolkit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest