Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

General discussion on Zend Studio
Post Reply
bria1884
Posts: 2
Joined: Tue Apr 23, 2013 3:11 pm

Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Post by bria1884 » Tue Apr 23, 2013 3:40 pm

Have/had Zend Studio 9 running just fine. Was able to right click in the editor and select "Toggle Word Wrap".

Upgraded to Zend Studio 10. The "Toggle Word Wrap" choice is gone from the menu. Have been digging through forums, google, etc and can't seem to find an answer.

What I have already tried:
Basic Uninstall and Reinstall.

Extended Uninstall and Reinstall:
Uninstall.
Restart PC.
Run CCleaner.
Restart PC again.
Remove every file and folder that had eny reference to zend in the name.
Run CCleaner again.
Restart PC again.
Downloaded latest version.
Reinstalled.


Any suggestions for how to get that back?

bria1884
Posts: 2
Joined: Tue Apr 23, 2013 3:11 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Post by bria1884 » Tue Apr 23, 2013 5:13 pm

Just got this info from a co-worker:

Go to help -> Install new software
Click add
Enter this site:
http://dev.cdhq.de/eclipse/updatesite/juno/

Check the word wrap feature and continue from there.

User avatar
natalia_b_zend
Posts: 366
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:51 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Post by natalia_b_zend » Wed Apr 24, 2013 5:16 pm

I can right-click in editor -> Toggle word wrap in Studio 10.0.1.

Which version (exactly) do you use?
Natalia Bartol
Zend Studio Team

phongsgc
Posts: 2
Joined: Wed Dec 22, 2010 4:27 am
Location: http://9blogtips.com
Contact:

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Post by phongsgc » Mon Mar 31, 2014 7:06 am

bria1884 wrote:Just got this info from a co-worker:

Go to help -> Install new software
Click add
Enter this site:
http://dev.cdhq.de/eclipse/updatesite/juno/

Check the word wrap feature and continue from there.
thank so much, bria1884

I can not believe that a simplest feature of all code editors MUST HAVE but Zend still doesnt do till this version :(
JavaScriptBank.com - 2.000+ JavaScript Code Examples

User avatar
natalia_b_zend
Posts: 366
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:51 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Post by natalia_b_zend » Mon Mar 31, 2014 11:01 am

I would appreciate if you could help us to reproduce this issue.
I do see 'Toggle word wrap' option in the right-clik menu inside php editor - see attached screen.
Could you describe how do you try to trigger this option (where did you look for it)? Which version of Zend Studio do you use?

Thanks for your time.
Attachments
ToggleWordWrap.png
Toggle Word Wrap
ToggleWordWrap.png (78.66 KiB) Viewed 5315 times
Natalia Bartol
Zend Studio Team

dytt3550
Posts: 4
Joined: Sat Oct 07, 2017 12:31 pm
Contact:

http://google.com

Post by dytt3550 » Sat Oct 07, 2017 12:44 pm

mnbm

Post Reply