Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

General discussion on Zend Studio

Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Postby bria1884 on Tue Apr 23, 2013 3:40 pm

Have/had Zend Studio 9 running just fine. Was able to right click in the editor and select "Toggle Word Wrap".

Upgraded to Zend Studio 10. The "Toggle Word Wrap" choice is gone from the menu. Have been digging through forums, google, etc and can't seem to find an answer.

What I have already tried:
Basic Uninstall and Reinstall.

Extended Uninstall and Reinstall:
Uninstall.
Restart PC.
Run CCleaner.
Restart PC again.
Remove every file and folder that had eny reference to zend in the name.
Run CCleaner again.
Restart PC again.
Downloaded latest version.
Reinstalled.


Any suggestions for how to get that back?
bria1884
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 23, 2013 3:11 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Postby bria1884 on Tue Apr 23, 2013 5:13 pm

Just got this info from a co-worker:

Go to help -> Install new software
Click add
Enter this site:
http://dev.cdhq.de/eclipse/updatesite/juno/

Check the word wrap feature and continue from there.
bria1884
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 23, 2013 3:11 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Postby natalia_b_zend on Wed Apr 24, 2013 5:16 pm

I can right-click in editor -> Toggle word wrap in Studio 10.0.1.

Which version (exactly) do you use?
Natalia Bartol
Zend Studio Team
User avatar
natalia_b_zend
 
Posts: 366
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:51 pm

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Postby phongsgc on Mon Mar 31, 2014 7:06 am

bria1884 wrote:Just got this info from a co-worker:

Go to help -> Install new software
Click add
Enter this site:
http://dev.cdhq.de/eclipse/updatesite/juno/

Check the word wrap feature and continue from there.


thank so much, bria1884

I can not believe that a simplest feature of all code editors MUST HAVE but Zend still doesnt do till this version :(
JavaScriptBank.com - 2.000+ JavaScript Code Examples
phongsgc
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 22, 2010 4:27 am
Location: http://9blogtips.com

Re: Toggle Word Wrap Disappeared from Menu

Postby natalia_b_zend on Mon Mar 31, 2014 11:01 am

I would appreciate if you could help us to reproduce this issue.
I do see 'Toggle word wrap' option in the right-clik menu inside php editor - see attached screen.
Could you describe how do you try to trigger this option (where did you look for it)? Which version of Zend Studio do you use?

Thanks for your time.
Attachments
ToggleWordWrap.png
Toggle Word Wrap
ToggleWordWrap.png (78.66 KiB) Viewed 2571 times
Natalia Bartol
Zend Studio Team
User avatar
natalia_b_zend
 
Posts: 366
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:51 pm

http://google.com

Postby dytt3550 on Sat Oct 07, 2017 12:44 pm

mnbm
dytt3550
 
Posts: 5
Joined: Sat Oct 07, 2017 12:31 pm


Return to Zend Studio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron