Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host?

General discussion on Zend Studio
Post Reply
rolodex
Posts: 1
Joined: Mon Apr 04, 2011 12:31 am

Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host?

Post by rolodex » Mon Apr 04, 2011 12:34 am

When you upload a project from the local machine to a remote host, why aren't empty directories uploaded?? If my local project contains empty directories, Zend Studio just ignores them! Is there any config setting that can be changed to allow empty directories to be uploaded? Thanks.

coldfire22x
Posts: 5
Joined: Thu Aug 06, 2009 1:50 am

Re: Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host?

Post by coldfire22x » Wed Apr 27, 2011 7:06 pm

i'm running into the exact same problem right now with 8.0.0

fran9122
Posts: 1
Joined: Thu Mar 06, 2014 11:57 am

Re: Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host

Post by fran9122 » Thu Mar 06, 2014 11:59 am

Same situation for me. Sometimes developer needs an empty temp folder to manage uploads. When I try to upload to the remote server nothing happens.
Very strange.

User avatar
wojtek_g
Posts: 57
Joined: Wed Apr 11, 2012 11:05 am

Re: Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host

Post by wojtek_g » Mon Mar 10, 2014 4:14 pm

Thanks for reporting this issue. It will be fixed in the next maintenance release (10.6.1).
Wojciech Galanciak
Zend Studio Team

józ9519
Posts: 12
Joined: Tue Mar 11, 2014 2:26 pm

Re: Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host

Post by józ9519 » Tue Mar 11, 2014 2:27 pm

Hello,

Is there an ETA/milestone deadline on 10.6.1 maintenance release?

Thnx,

User avatar
natalia_b_zend
Posts: 366
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:51 pm

Re: Why won't Zend Studio upload empty dirs to a remote host

Post by natalia_b_zend » Tue Mar 25, 2014 7:14 pm

Studio update 10.6.1 will be released by the end of March!
Natalia Bartol
Zend Studio Team

Post Reply