add PHP modules

General discussion on PHP

add PHP modules

Postby baka5571 on Fri Nov 23, 2012 7:02 am

How to add SNMP module to PHP?
baka5571
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 23, 2012 6:58 am

Re: add PHP modules

Postby rstoll on Wed Dec 26, 2012 4:39 pm

I have a line in my php.ini which states:
;extension=php_snmp.dll

just remove the ;
rstoll
 
Posts: 5
Joined: Wed Dec 26, 2012 4:38 pm

Re: add PHP modules

Postby enli592 on Wed Mar 06, 2013 6:33 am

To get your complicated questions answered or requirements met get in touch with our expert PHP developers.
enli592
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 06, 2013 6:31 am
Location: Hyderabad

Re: add PHP modules

Postby anna6293 on Tue May 07, 2013 1:43 pm

Check out this link to know how to add SNMP module to PHP.
us3(dot)php(dot)net/snmp
anna6293
 
Posts: 5
Joined: Mon May 06, 2013 1:15 pm

Re: add PHP modules

Postby john1691 on Fri May 10, 2013 9:02 am

PHP 5.3.0, 5.3.1 and 5.3.2 does not support SNMP. SNMP support has restored in PHP 5.3.3.
john1691
 
Posts: 4
Joined: Fri May 10, 2013 8:05 am
Location: India

Re: add PHP modules

Postby jack9632 on Wed May 22, 2013 6:59 am

For answers to questions about the complex requirements are met, or contact our professional PHP developers.
jack9632
 
Posts: 15
Joined: Fri Feb 22, 2013 8:21 am
Location: 50 Riverside Drive, New York, NY 10024, USA

Re: add PHP modules

Postby amy5393 on Wed May 22, 2013 7:08 am

I would say go and check out at php[.]net[/]manual[/]en[/]book[.]snmp[.]php . This will give your answer. Just remove all the brackets before opening this in any browser and you get your answer.
amy5393
 
Posts: 1
Joined: Wed May 22, 2013 7:00 am

Re: add PHP modules

Postby lois497 on Mon May 30, 2016 1:05 pm

You can choose which extensions you would like to load when PHP starts by modifying your php.ini . You can also load a module dynamically.
lois497
 
Posts: 1
Joined: Mon May 30, 2016 12:58 pm
Location: Walnut,CA USA

Re: add PHP modules

Postby bett8266 on Wed Sep 14, 2016 12:12 pm

I am having problems with my IMAP, PHP module installation and want to try either installing this module again without recompiling PHP (is this possible?) or at least look at the configuration of all of the PHP modules.
bett8266
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 14, 2016 12:00 pm
Location: Walnut,CA


Return to PHP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests