Graphics no visible

General discussion on Zend Studio for IBM System i

Graphics no visible

Postby ibry6yab-ejexh3lupyo on Sat Jan 19, 2013 3:29 am

I just upgrade my server from i5/OS V5R4 to IBM i V7R1...
after that my graphics can not be visible...!!
from a browser I use an application (PHP with Zend core) to display a graphics generated from AS/400 data...

The zend core is V5R3...!!

It is possible that the folowing message is the result of running my graphics...
somebody knows what does it means..?
somebody knows this error message ..?

The LPPs products listed bellow are already installed in the server...!1




Información Adicional de Mensaje

ID de mensaje . . . . : CPF9898 Gravedad . . . . . . . : 40
Tipo de mensaje . . . : Diagnóstico
Fecha envío . . . . . : 14/01/13 Hora envío . . . . . . : 15:53:51

Mensaje . . . . : Plugin will continue to startup, however, SSL transport
GIMBELI5.GIMBELI5:9443 did not initilize. Secure communication between app
server and plugin will NOT occur. To run with SSL, additional products may
need to be installed: 1) OS/400 Digital Certificate Manager (5722-SS1 or
5769-SS1, option 34) 2) Cryptographic Access Provider 5769-AC1 (40-bit),
5722-AC2 or 5769-AC2 (56-bit), 5722-AC3 or 5769-AC3 (128-bit).
Causa . . . . . : Los programas de aplicación utilizan este mensaje como un
mensaje general de escape.
ibry6yab-ejexh3lupyo
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 19, 2013 3:13 am

Return to Zend Studio for IBM i

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron