Zend Debugger assistance requested

General discussion forum for the Zend Server

Zend Debugger assistance requested

Postby mich3894 on Fri Nov 03, 2017 11:18 pm

I am trying to setup Zend Debugger on IIS 8.5 with PHP 5.6.19. It appears to be running. The following was captured from my PHPINFO:

Zend Debugger
Expose Zend Debugger always
Passive Mode Timeout 20 seconds

Directive Local Value Master Value
zend_debugger.deny_hosts no value no value
zend_debugger.during_zray_startup 0 0
zend_debugger.enable_coverage 1 1
zend_debugger.expose_remotely always always
zend_debugger.httpd_uid -1 -1
zend_debugger.max_msg_size 2097152 2097152
zend_debugger.tunnel_max_port 65535 65535
zend_debugger.tunnel_min_port 1024 1024
zend_debugger.use_fast_timestamp 1 1
zend_debugger.xdebug_compatible_coverage 0 0

When I try to run the Zend Studio debugger, I get the following error:

Code: Select all
Host '' is not allowed to open debug sessions - please configure zend_debugger.allow_hosts in the ini file.

From everything I could find, it should be working. Please help...???

Here are my INI settings, in case they point to some problem:
Code: Select all
[Zend Debugger]
zend_extension="C:\Program Files (x86)\PHP\v5.6.19\ext\ZendDebugger.dll"

Thanks, in advance, for any help!
Posts: 3
Joined: Tue Dec 23, 2014 2:56 am
Location: Sacramento, CA

Re: Zend Debugger assistance requested

Postby gadigold on Tue Nov 07, 2017 10:26 am

Hi ,
in order to be sure where we have an issue - please make the zend_debugger.allow_hosts be more permissive , if it works then we might have an issue with the masking.


This can help us understand,
User avatar
Posts: 36
Joined: Wed Jan 21, 2009 4:58 pm

Return to Zend Server

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot], Exabot [Bot] and 3 guests