Zend Server Installation Issue

General discussion forum for the Zend Server
Post Reply
apikulik
Posts: 11
Joined: Fri Jan 16, 2009 7:21 am
Location: Moscow, Russia
Contact:

Zend Server Installation Issue

Post by apikulik » Tue Feb 10, 2009 9:00 am

Everytime I run either installation or update I get this InstallShield Error:
Image

System Environment:
OS: Windows XP (Russian) Professional SP2

User avatar
zend_amir
Posts: 64
Joined: Thu Jan 22, 2009 4:27 pm

Re: Zend Server Installation Issue

Post by zend_amir » Tue Feb 10, 2009 5:22 pm

Can you restart the machine and try again?
Did it happen on the first installation, or did you manage to install it once?

apikulik
Posts: 11
Joined: Fri Jan 16, 2009 7:21 am
Location: Moscow, Russia
Contact:

Re: Zend Server Installation Issue

Post by apikulik » Tue Feb 10, 2009 6:09 pm

zend_amir wrote:Can you restart the machine and try again?
Did it happen on the first installation, or did you manage to install it once?

I've restarted PC several times and this issue happens every time I make installation.
Btw I didn't mention that this error does not prevent installation.
After I click OK installation process continues and Zend Server installs perfect.

User avatar
gadigold
Posts: 36
Joined: Wed Jan 21, 2009 4:58 pm

Re: Zend Server Installation Issue

Post by gadigold » Tue Feb 10, 2009 6:14 pm

Thanks for the info, good to hear it worked.
Are you trying to install on top of an existing version of Zens Server ? ( This error code may be thrown due to that as well)

Post Reply