Problems in Windows Vista x64

General discussion forum for the Zend Server
Post Reply
ciprian_lupeanu
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:22 pm

Problems in Windows Vista x64

Post by ciprian_lupeanu » Tue Feb 10, 2009 8:54 pm

When I double click it, it says:

1628: Failed to complete installation.

Basically, it doesn't even start, it just displays the "Preparing to install" progress dialog.
Neither does it work in Windows XP SP2 compatibility mode. I think the 64 bit version of Windows is the culprit.

shahar
Posts: 244
Joined: Mon Oct 06, 2008 12:37 pm
Location: Israel
Contact:

Re: Problems in Windows Vista x64

Post by shahar » Wed Feb 11, 2009 1:22 pm

Hi,

What exact edition of Vista is this (some of them are quite different...) ?

Shahar.

ciprian_lupeanu
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:22 pm

Re: Problems in Windows Vista x64

Post by ciprian_lupeanu » Wed Feb 11, 2009 6:48 pm

Windows Vista Ultimate SP 1 64 bit

tomer-cohen
Posts: 6
Joined: Thu Jan 22, 2009 9:01 am
Location: /dev/urandom
Contact:

Re: Problems in Windows Vista x64

Post by tomer-cohen » Thu Feb 12, 2009 9:39 am

Hi,

What version exactly you are trying to install? 1628 stands for general errors with the installer, and that message might pop when you are trying to run updates on some configurations.


Tomer Cohen
Zend Server QA team

ciprian_lupeanu
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:22 pm

Re: Problems in Windows Vista x64

Post by ciprian_lupeanu » Sat Feb 14, 2009 2:23 pm

Hi,

It seems that I was trying to install the update before the full installation.

Now it's all working (including the update).

Thanks for the help!

Post Reply