Failed to register and encoding after upgrading mac os

General discussion on Zend Guard / Optimizer
Post Reply
alle6323
Posts: 1
Joined: Tue Dec 12, 2017 12:11 pm

Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by alle6323 » Tue Dec 12, 2017 12:16 pm

Hi,
I have been using Zend Guard for half a year. But recently after I upgrading my mac to 10.13.2, it doesn't work.

I tried to reinstall the app, but it doesn't work. Now I cannot even register the license.
屏幕快照 2017-12-12 19.13.20.png
failed to register
屏幕快照 2017-12-12 19.13.20.png (121.19 KiB) Viewed 2497 times
/Applications/Zend Guard 7.app/Contents/Bundles/plugins/com.zend.guard.core.resources.macosx_7.0.0.201503261229/resources/GuardEngine --help
The operation has completed with bad exit status: 139

If I tried to encode my code, it also has the "139" error code.

Thanks for your help.

fran8890
Posts: 1
Joined: Sun Oct 05, 2014 2:12 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by fran8890 » Tue Dec 19, 2017 10:17 am

Hi

I've already open a case at Roguewave Support Center and
they have already approved that it is a bug under High Sierra10.13.2.

They startet to investigate 7 days ago.
Bildschirmfoto 2017-12-19 um 10.16.04.png
Bildschirmfoto 2017-12-19 um 10.16.04.png (78.96 KiB) Viewed 2371 times
Best Regards
Frank

vask4616
Posts: 4
Joined: Thu Oct 23, 2014 11:54 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by vask4616 » Tue Dec 19, 2017 12:51 pm

I have macOS High Sierra 10.13.2 and the same happened to me. We can not use Zenguard 7.0.0 any more.
Attachments
Screen Shot 2017-12-19 at 12.47.45.png
Screen Shot 2017-12-19 at 12.47.45.png (26.83 KiB) Viewed 2356 times

vask4616
Posts: 4
Joined: Thu Oct 23, 2014 11:54 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by vask4616 » Tue Dec 19, 2017 12:59 pm

Also, in ZendGuar 6, every time we need to installed from dmg, then registerd.
If the ZendGuard 6 is registered already, it shows the error attached.

vask4616
Posts: 4
Joined: Thu Oct 23, 2014 11:54 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by vask4616 » Tue Dec 19, 2017 1:04 pm

Attachement
Attachments
Screen Shot 2017-12-19 at 12.51.59.png
Screen Shot 2017-12-19 at 12.51.59.png (88.37 KiB) Viewed 2343 times

chri1549
Posts: 5
Joined: Thu Oct 31, 2013 4:03 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by chri1549 » Sat Jan 06, 2018 7:15 pm

Any update?
I tried to install the new Beta of Mac OSX - 10.13.3 Beta (17D29a)
But there is no change, I am unable to encode files, because of receiving the error:

/Applications/Zend Guard 7.app/Contents/Bundles/plugins/com.zend.guard.core.resources.macosx_7.0.0.201503261229/resources/GuardEngine --xml-file /Users/username/Zend/workspaces/ZendGuardProjects/projectname/guard.xml
The operation has completed with bad exit status: 139

thom7418
Posts: 1
Joined: Fri Jan 26, 2018 2:37 pm

Re: Failed to register and encoding after upgrading mac os

Post by thom7418 » Fri Jan 26, 2018 2:47 pm

I've got a new mac ( 10.13.3) and a fresh installation of ZendGuard.
Can't import the lic "bad exit ..." if I try to put in the license file manually to /Applications/Zend\ Guard\ 7.app/Contents/Bundles/plugins/com.zend.guard.core.resources.macosx_7.0.0.201503261229/resources/...
I've got the error on encoding. Removing the file I'm able to use the test mode ....

Post Reply