Search found 16 matches

by pixel_lab
Wed Apr 15, 2015 4:45 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Fixing Dark Mode in ZS12
Replies: 22
Views: 15298

Re: Fixing Dark Mode in ZS12

Wow, this really does not work!

CentOS7/KDE plasma
by pixel_lab
Mon Jul 21, 2014 11:39 am
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server 7 & CentOS 7
Replies: 15
Views: 13222

Re: Zend Server 7 & CentOS 7

Thanks for the update Mickey.
by pixel_lab
Wed Jul 16, 2014 4:02 pm
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server 7 & CentOS 7
Replies: 15
Views: 13222

Re: Zend Server 7 & CentOS 7

When I try to install via the repo I get the following error:

Transaction check error:
file /usr/local/zend/gui/lighttpd/etc/conf.d conflicts between attempted installs of zend-server-php-5.5-common-7.0.0-46.x86_64 and lighttpd-zend-server-1.4.35-327.x86_64
by pixel_lab
Wed Jul 16, 2014 10:16 am
Forum: Zend Server
Topic: Zend Server 7 & CentOS 7
Replies: 15
Views: 13222

Zend Server 7 & CentOS 7

How can I get this install on CentOS 7 please?
by pixel_lab
Wed Mar 23, 2011 3:42 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Firefox 4 and Zend Studio Toolbar
Replies: 49
Views: 16959

Re: Firefox 4 and Zend Studio Toolbar

I've got zend toolbar on firefox 4, the debug function works but debug next and debug all not :(
Some encounter the problem ?
Yes, I encounter the same problem.

Is there a release date for a new version of the Toolbar please?
by pixel_lab
Mon Mar 29, 2010 11:22 am
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Lucene displays blank screen when no results found
Replies: 6
Views: 11293

Re: Zend Lucene displays blank screen when no results found

Hi Jay, Thanks for the time in responding to this. I have tried your suggestions but to no avail - still a blank screen with: $queryStr = (string) $queryStr; I have tested this again and again and from what I can surmise is that because I am including some external files, namely structural code such...
by pixel_lab
Thu Mar 25, 2010 1:04 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Lucene displays blank screen when no results found
Replies: 6
Views: 11293

Re: Zend Lucene displays blank screen when no results found

I've done a bit more debugging: when a seach term is in index: var_dump($hits) : array(39) { [0]=> object(Zend_Search_Lucene_Search_QueryHit)#119 (4) { ["_index:protected"]=> object(Zend_Search_Lucene_Proxy)#120 (1) { ["_index:private"]=> object(Zend_Search_Lucene)#4 (11) { ["_directory:private"]=> ...
by pixel_lab
Fri Mar 19, 2010 11:34 am
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Lucene displays blank screen when no results found
Replies: 6
Views: 11293

Re: Zend Lucene displays blank screen when no results found

Anyone run into this problem or am I all alone here?

Thanks,

Paul
by pixel_lab
Tue Mar 16, 2010 1:01 pm
Forum: Zend Framework
Topic: Zend Lucene displays blank screen when no results found
Replies: 6
Views: 11293

Zend Lucene displays blank screen when no results found

Hi, When I submit a query to Zend_Lucene with a string that exists in the index, the results are displayed as expected, however when string is not found, I get a blank page with no error messages. Code used as below: require_once 'Zend/Feed.php'; require_once 'Zend/Search/Lucene.php'; $index = Zend_...
by pixel_lab
Mon Feb 15, 2010 5:03 pm
Forum: Zend Server
Topic: ZendServer and FastCGI
Replies: 18
Views: 16289

Re: ZendServer and FastCGI

Has this been addressed as a closed feature request now?

Bundling FastCGI with Zend Server would be great!