Search found 18 matches

by wiil_rourke
Mon Apr 29, 2019 4:05 pm
Forum: Zend Server
Topic: That old phpmyadmin problem
Replies: 1
Views: 8478

Re: That old phpmyadmin problem

As predicted Wordpress doesn't work either using the root acount or the admin one
by wiil_rourke
Mon Apr 29, 2019 3:46 pm
Forum: Zend Server
Topic: That old phpmyadmin problem
Replies: 1
Views: 8478

That old phpmyadmin problem

Just reinstalled Zend server and also reininstalled phpmyadmin. Took a careful note of the parameters I was using and would you 'adam and eve' it I still can't login as root, again. This problem seems to be constant, how hard does it have to be to log into my phpmyadmin and why does no one at zend s...
by wiil_rourke
Fri Apr 26, 2019 2:27 pm
Forum: Zend Server
Topic: Problem deploying packages
Replies: 0
Views: 2541

Problem deploying packages

When ever I try to deploy a package by dropping a project onto my localhost I am constantly getting this error " An internal error occurred during: "Checking Existing Applications". For input string: "2,018". Has anyone managed to deploy a package into Zend Server like this or does anyone have any i...
by wiil_rourke
Fri Apr 26, 2019 2:20 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Problem deploying packages
Replies: 0
Views: 8883

Problem deploying packages

When ever I try to a drop project onto my localhost, I am constantly running across this error "An internal error occurred during: "Checking Existing Applications".
For input string: "2,018". Has anyone got an idea what it means or how to handle it.
thanks
Will
by wiil_rourke
Wed Mar 20, 2019 4:05 pm
Forum: Zend Server
Topic: Problem with deployed applications
Replies: 0
Views: 2472

Problem with deployed applications

I have recently tried reinstalling zend server which has worked well but the problem is when I install some of the included packages like PHP my admin, WordPress, laravel when I go to view the application home page I am receiving a bunch of 404 errors and I am unable to view the home page. this is t...
by wiil_rourke
Thu Nov 30, 2017 5:32 pm
Forum: Zend Studio
Topic: Debugger Session timing out
Replies: 0
Views: 2976

Debugger Session timing out

Have just upgraded to Zend Server 9.1 and I've got a problem with running the debugger. After about 60 seconds of any debug session, it simply stops. I can be at any point in the code, it doesn't matter, the session simply quits. In the past debug sessions have carried on until I have finished them ...
by wiil_rourke
Tue Oct 31, 2017 2:53 pm
Forum: Zend Server
Topic: Zend Debugger failing on include path
Replies: 1
Views: 2733

Zend Debugger failing on include path

I've recently reinstalled Zend Server/Studio on a a new 64-bit machine. Everything seems to working except when I try to run an application in the debugger. Despite having no problems with running an app on localhost, whenever I try to run with the debugger listening, the application will not get pa...
by wiil_rourke
Mon Mar 27, 2017 2:46 pm
Forum: Zend Studio
Topic: How do I turn off Codesniffer
Replies: 1
Views: 2906

How do I turn off Codesniffer

How do I stop Codesniffer from running every time I save a script. I'm running Zend Studio 13. I enabled Codesniffer to see what it did and it seemed to do what it's intended to do, highlighted a bunch of errors in my code, mainly syntax and structure. Quite a few errors in fact, but now I'd like it...
by wiil_rourke
Tue Sep 29, 2015 3:52 pm
Forum: Zend Server
Topic: Z-Ray Live, Bad Response Format
Replies: 6
Views: 4207

Z-Ray Live, Bad Response Format

When using Z-ray, if I'm looking through errors and warnings and click on the icon that says 'Show in IDE' I'm presuming that it will open the relevant file in Zend Studio, which I have open and give me the line that's causing the problem. All I'm getting is a small pop up that says 'Bad response fo...
by wiil_rourke
Tue Sep 29, 2015 3:44 pm
Forum: Zend Server
Topic: 403 Forbidden on phpmyadmin
Replies: 2
Views: 2349

Re: 403 Forbidden on phpmyadmin

Well this is going to be embarrassing but here goes; I ended up doing a lot of complicated stuff, most of which I don't understand, with directives and such, which changed the error I got, to a 500 or sometimes a 404. By keeping an eye on the error log at the same time, I noticed that the index page...