Search found 4 matches

by d_11_27
Mon Sep 08, 2014 3:32 pm
Forum: Zend Studio for IBM i
Topic: Debugging issue with Studio 11.0
Replies: 1
Views: 5845

Re: Debugging issue with Studio 11.0

Got a response from Zend, it was a simply fix: From the Zend Studio tool bar -> Windows -> Preferences -> PHP -> Debug -> Installed Debuggers Select the "Zend Debugger" and click the "configure" button. Change the value in the "Client host IP to Include your Studio IP Address and remove the 127.0.0....
by d_11_27
Fri Aug 22, 2014 2:32 pm
Forum: Zend Studio for IBM i
Topic: Debugging issue with Studio 11.0
Replies: 1
Views: 5845

Debugging issue with Studio 11.0

We've upgraded to Zend Studio 11.0 and Zend Server 7.0 on IBM i. Z-Ray looks great, but apparently does not work over https, so I am attempting to debug. Z-Ray's toolbar debug worked great (from browser to studio and broke on 1st line). However, I cannot get my browser's Zend toolbar (2.7 version) t...
by d_11_27
Mon Mar 26, 2012 4:04 pm
Forum: Zend Server for IBM i
Topic: PECL install on IBM i
Replies: 3
Views: 3243

Re: PECL install on IBM i

I labelled my first step incorrectly... I was call QP2TERM.

Any other ideas?
by d_11_27
Thu Mar 22, 2012 9:46 pm
Forum: Zend Server for IBM i
Topic: PECL install on IBM i
Replies: 3
Views: 3243

PECL install on IBM i

Attempting to install the ssh2 PECL on Zendsvr 5.6 on and IBM i. I start qshell execute "cd /usr/local/zendsvr/bin", then "/usr/local/zendsvr/bin/pecl install ssh2-0.11.3" and keep getting the error "0403-006 Execute permission denied." The user I'm using has full authority to the folder it indicate...