Get Windows - No Disk Error when building Hello World

General discussion on Zend Studio for IBM System i
Post Reply
fellathedogphp
Posts: 4
Joined: Fri Sep 11, 2009 2:00 pm

Get Windows - No Disk Error when building Hello World

Post by fellathedogphp » Fri Sep 11, 2009 2:19 pm

I get the error
=============================================================================
Windows No Disk

Exception processing message C000000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6b7fc 75b6b7fc
=============================================================================
When trying to run the hello world application that I copied from the forum.

I do not think it is the code, anything I try to run gives me this error.

I tried uninstalling and re-installing the studio.

I am not experiencing problems with any other windows applications.

I just reloaded my PC in May 2009, so it is pretty cleaned up.

fellathedogphp
Posts: 4
Joined: Fri Sep 11, 2009 2:00 pm

Re: Get Windows - No Disk Error when building Hello World

Post by fellathedogphp » Sat Sep 12, 2009 2:06 pm

Once I understood that this scripted on the i5 ifs, and referenced there, things worked.
The error may be attributed to my local host, but nevertheless, once it was run on the server, it worked fine.
I would say this is solved.

chrisklinton
Posts: 3
Joined: Mon May 31, 2010 6:31 am
Contact:

Re: Get Windows - No Disk Error when building Hello World

Post by chrisklinton » Mon May 31, 2010 6:36 am

Hello World is a program or anything else..

Post Reply